НАУЧЕТЕ ГИ СО НАС ПРАВИЛАТА И ПРОПИСИТЕ ОД ОБЛАСТА НА СООБРАЌАЈОТ

additional

За нас

Фокусирани да ве научиме да возите со доверба

Нашата единствена цел е да создадеме сигурни и безбедни возачи од своите кандидати, да се стекнат со потребното знаење и вештини за правилно ракување со возилата на моторен погон и успешно полагање на возачкиот испит.

Автошколата има вработено стручен кадар во редовен работен однос за спроведување на наставниот план и програма за оспособување на кандидати за возачи од теоретски и практичен дел. Располагаме со стручен раководител, предавач за теоретска настава, возачи-инструктори.

about-photo

Што нудиме

НАШИТЕ УСЛУГИ

Girl in a jacket

ТЕОРЕТСКА НАСТАВА

Теоретската настава е прилагодена согласно најновите Законски регулативи. Наставата се изведува во групи како и индивидуални часови.

Girl in a jacket

ПРАКТИЧНА ОБУКА

Практичниот дел од возачкиот испит се спроведува на нови современи моторни возила со возачи-инструктори со долгогодишно работно искуство.

Girl in a jacket

ОНЛАЈН УЧЕЊЕ

Вашето знаење може да го проверите и со помош на онлајн тестови каде се содржат сите прашања за одредена категорија.

ВИДЕА ОД ВЕЖБИ

photo
Тргнување на угорница под рачна кочница
photo
Возење на возило во рикверц
photo
Паралелно паркирање на возило
photo
Полукружно вртење на возило

ОДГОВОРНОСТ КОН УСПЕХОТ

Располагаме со лиценциран предавач по наставна програма, сообраќајни правила и прописи во автошкола.

photo

ВОЗАЧИ-ИНСТРУКТОРИ

Имаме лиценциран стручен кадар во редовен работен однос за оспособување на кандидатите од теоретски и практичен дел.

photo
icon

Автошколата поседува сертификати за општествена одговорност и сертификат за квалитет со што се дава препорака за користење на нивните услуги во иднина.

Girl in a jacket
Girl in a jacket
Girl in a jacket
Girl in a jacket
Girl in a jacket
Girl in a jacket
Girl in a jacket

Електронски тестови за возачка

ПРИРАЧНИК И ТЕСТОВИ

Електронски тестови за возачка

ПРИРАЧНИК И ТЕСТОВИ

Girl in a jacket
Girl in a jacket
Girl in a jacket
Girl in a jacket
Girl in a jacket
Girl in a jacket
Girl in a jacket
Girl in a jacket
Girl in a jacket
Girl in a jacket

Адреса

Ул.Борис Сарафов 20 1000 Скопје

Loading
Your message has been sent. Thank you!